McDonald’s

Inhoud Lecture:

Gedurende deze presentatie zal er verder worden ingegaan op ‘Brand Reputation Management’ en ‘Customer Marketing’. Het eerste gedeelte van de presentatie zal worden verzorgd door Eunice Koekkoek (Manager Corporate Communicatie). Het onderwerp ‘Customer Marketing’ zal gepresenteerd worden door Menno van der Hoeven (Marketing Manager Campaigns & Media). De presentatie zal gegeven worden op 26 februari 2018 vanaf 10:45 uur tot en met 12:30 uur.

Over McDonald’s:

Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit heeft McDonald’s vertaald in de visie Good Food Fast. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

McDonald’s is al 40 jaar geworteld in de Nederlandse samenleving. Als onderdeel van die samenleving voelen wij ons bijzonder betrokken bij onze omgeving. Think global, act local is ons motto.

McDonald’s Nederland is onderdeel van de McDonald’s Corporation, wereldwijd de grootste restaurantketen met meer dan 36.000 restaurants in meer dan 100 landen. Meer dan 70% van de McDonald’s restaurants wereldwijd is eigendom van lokale zelfstandige ondernemers (Franchisenemers).