December 30, 2016

Beer Tasting La Trappe

Wednesday February 28th – 14.45-18.30 – Dutch

Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Al meer dan vijftig jaar groeien we boven de economie uit door het allerbeste na te streven voor onze klanten. En kwaliteit wordt gewaardeerd. Vandaar dat alleen de meest innovatieve producten en services aan de basis staan van ons succes. In de Markethings Week houdt Hilti een Business Cafe.

Trots op Hilti

Hilti is onderscheidend in zijn aanpak, productinnovatie en niet te vergeten de aandacht voor haar eigen medewerkers. Dit uit zich in de benoeming tot Great Place To Work (landelijk en wereldwijd), vele Red Dot Awards voor onze producten en diverse publicaties in de Harvard Business review. Kortom, heel veel om trots op te zijn en te delen met jou.

Maak kennis met Hilti

Heb je inmiddels wel een beeld wat de FMCG te bieden heeft en wil je kennis maken met een grote speler in een B2B omgeving? Nieuwsgierig hoe je juist marktaandeel kan halen in economisch slechtere tijden? Maak dan kennis met Hilti tijdens de bierproeverij van La Trappe. Hier laten ze je graag meer zien! Let op, gelimiteerde plekken dus schrijf je snel in.