FlowSports

Inhoud Lecture:

Eefje Janus begeleidt samen met haar compagnon Leoni Blokhuis professionele voetbalsters, waaronder Europees Kampioenen Shanice van de Sanden en Vivianne Miedema. Het succes van de Oranje Leeuwinnen gedurende het Europees Kampioenschap dat afgelopen jaar in Nederland werd gehouden heeft voor een grote (commerciële) impuls gezorgd. Gedurende deze presentatie neemt Eefje jou mee in het verhaal van de snelst groeiende sport in Nederland. De presentatie zal gegeven worden op dinsdag 27 februari 2018 vanaf 14:45 uur tot en met 16:30 uur.

Over FlowSports:

Als profvoetballer wil je het optimale uit je carrière halen. Dit vraagt zowel op sportief als op zakelijk gebied om topprestaties. Om je met volledige toewijding te richten op jouw doel en op het veld dié prestatie te leveren, mogen zakelijke aspecten je niet tot last zijn. It’s all about the flow!

FlowSports is jouw partner in de ontwikkeling naar je top. Terwijl jij je focust op je sportieve prestaties, presteert FlowSports op zakelijk gebied. Er is aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, marketing, PR en sponsoring, maar ook voor je maatschappelijke carrière tijdens of na de sport.

FlowSports streeft naar een clubgevoel. Een persoonlijke aanpak met zakelijk inzicht staat centraal. Door jarenlange ervaring in sport en commercie kan er gebruik worden gemaakt van een internationaal netwerk. Daarnaast zorgt de expertise van diverse specialisten ervoor dat er geen schakel in het team ontbreekt. Van een jurist tot aan een mental coach. Recht op het doel af. Samen met FlowSports kun jij dus gaan scoren!