MS Schippers

Wednesday February 15th – 10.45-13.45– Dutch

Wanneer beginnen we?
MS Schippers. Een bedrijf van dóén. We denken snel en veel maar we gaan vooral doen. Ook weleens leuk op een universiteit ;-).
We zwemmen graag tegen de stroom in. Hebben veehouders het lastig in West-Europa? Wij plussen jaar na jaar en openen in steeds meer landen kantoren. Enkele maanden geleden nog openden we ons twaalfde verkoopkantoor, tevens tweede in Canada omdat we daar veel potentie zien.
Investeren doen we graag. Zelden laten we complexe marktonderzoeken doen vóórdat we actief worden in een land en tóch lijkt onze strategie te werken! Maar, omdat ook wij elke dag beter willen worden toetsen we onze eigen strategie aan die van jullie.
Jullie krijgen van ons een datasheet, een budget een uitleg en enkele documenten op basis waarvan jullie in twee uur een strategie formuleren die jullie presenteren aan Mark Schippers, directeur én eigenaar. Keep it simple, gooi die boeken uit het raam en overtuig hem van jullie strategie. Is Mark enthousiast? Dan antwoordt hij steevast met: “wanneer beginnen we“?
Over MS Schippers
Wie denkt dat Agri bestaat uit kleine eenmanszaakjes die niet over landsgrenzen heenkijken heeft het mis! MS Schippers groeit de afgelopen jaren hard en voornamelijk in het buitenland. Wij leveren 10.000 producten aan professionele veehouders en doen dit met 350 man personeel. Zie ons als de Coolblue voor de veehouderij, maar dan met kantoren in 10 landen.
Meer lezen? Bezoek dan de website https://www.schippers.nl/