Networkbooster is een jong bedrijf wat netwerkmarketeers begeleidt en support om actief te worden via Netwerkmarketing. Dit is een geaccepteerd businessmodel in alle delen in de wereld, mits op de juiste wijze toegepast. Networkbooster zal in hun presentatie de werking van netwerkmarketing uitleggen met de ongekende mogelijkheden. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar vrijheid en financiƫle onafhankelijkheid. Door middel van netwerkmarketing ontstaat er voor iedereen een win-win-win situatie. Door de nieuwste technieken toe te passen onderscheiden wij ons van de traditionele netwerkmarketing en behalen wij sneller positieve resultaten.

Together we are stronger!

Case Networkbooster

Networkbooster werkt actief met een netwerkmarketing businessmodel. Veel mensen zijn nog niet bekend met de mogelijkheden van netwerkmarketing. Sommige mensen vergelijken het zelfs met een piramidesysteem of scam.

In onze case gaan wij exact uitleggen hoe het verdienmodel binnen netwerkmarketing werkt en een fair businessmodel is. Als casestudie willen wij de studenten vragen na te denken over een marketingstrategie voor de toekomst om een jonge doelgroep (18-35 jaar) enthousiast te krijgen voor het verdienmodel binnen netwerkmarketing.