Yellowgrape

Inhoud Lecture:

Gedurende deze presentatie zal Rik van den Wijngaard, Managing Partner bij Yellowgrape, verder ingaan op E-commerce. Hierbij zal hun slogan “Wij maximaliseren e-commerce rendement” centraal staan. Dit heeft namelijk ook gezorgd voor de significante groei in de afgelopen jaren. De presentatie zal gegeven worden op donderdag 1 maart 2018 vanaf 14:45 uur tot en met 16:30 uur.

Over Yellowgrape:

Yellowgrape is een e-commerce bureau dat zich richt op de top 500 webshops in Nederland. Yellowgrape is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van totaalstrategieën. Dat betekent dat alle middelen en kanalen naadloos samenwerken. Alleen dan ontstaat een krachtige meerwaarde, die met een focus op losse kanalen of interventies nooit kan ontstaan. De heilige graal is synergie. Dat is waar Yellowgrape gespecialiseerd in is. Yellowgrape staat bekend om haar innovatieve aanpak en scherpe focus op rendement.

In 2017 stond Yellowgrape op plaats 17 in ‘Gazellen’ van het Financieel Dagblad wat betreft de snelst groeiende ondernemingen in Nederland.